03_saraarielnoraroos_j0a7056

Sara (34), Ariël (35), Nora (4), Roos (2), Pelmolenweg.

“Wij wonen hier nu bijna 7 jaar, sinds maart 2010. We hadden een huurwoning en wilden een huis kopen. Toen ik (Sara) vroeger hier op school zat op het Christelijk Gym, als ik dan in de pauze hier langs het bordje Suikerstraat liep bij de buurman met de roos, dacht ik: ‘als je hier toch woont’. En toen kwam dit huis vrij. Dit klopt gewoon. Het huis was vroeger een opslag voor een winkel in de Lange Roozendaal. Op een gegeven moment is het in de jaren ’90 tot woonhuis gemaakt.

We wonen er met veel plezier, maar nu wordt het een beetje te klein, dus we gaan de Singel verlaten. Dat is echt vanwege ruimtegebrek, niet omdat we hier niet met plezier wonen. Als er een verdieping extra was, zouden we hier blijven wonen. Een tuin missen we niet zo, omdat we het park zo dichtbij hebben. Daar gaan we vaak met de kinderen wandelen. Toen ze baby waren liepen we er bijna elke dag en nu nog steeds zijn we er echt heel vaak. We gaan vaak naar de Agatha Snellen speeltuin, dat is in het Singelpark en dan gaan we er door het park naartoe. We lopen vrijwel dagelijks door het park.

famsmulders_c8a7244

Het groene uitzicht, dat gaan we missen. Dat willen we bij het nieuwe huis ook graag hebben, dat je dichtbij een park woont. Het is toch wel gek om hier weg te gaan ook omdat de kinderen hier zijn geboren. We gaan met pijn in het hart hier weg.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.