Utrecht aan de singel bestaat deze maand 1 jaar. Om precies te zijn op 28 oktober 2017. En dat gaan we vieren. Onder iedereen die de site volgt of mijn Facebookpagina heeft geliked, verloot ik 5 mini-fotoshoots van een kwartier aan het water. Dat wordt dus een herfstfoto langs de singel. Meld je gauw aan via onderstaand formulier of via Facebook. Dat kan tot 28 oktober van dit jaar.

En een special vanaf het water geschoten. Hier alvast een paar foto’s. Meer volgen in de rest van de maand oktober. Ook nieuwe verhalen liggen klaar om verwerkt te worden. Blijf Utrecht aan de Singel volgen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.